stlucia.blogg.se

I started this blog when I first went on an exchange to Brisbane, Australia. During that experience, I discovered my love for culture, travelling and adventures. This blog has followed me since and been my forum for pictures and stories from Tanzania, South Africa, Ireland, Fiji, Malaysia, Singapore, Europe etc.

TEAM SPORTIA

Publicerad 2010-02-25 07:43:47 i Allmänt,

Igår var det Market Day. Det betyder att man går runt och är social i början av terminen, samlar på sig gratispennor, gratis popcorn, ginger beer och socialiserar sig med alla nya, vilsna studenter. Känns konstigt att jag var den nya vilsna studenten för bara 7 månader sedan. Tiden går så fort. För fort! Jag vill aldrig åka hem!!
'
Hmm. Hur som helst. Market day innebär också att man blir full av inspiration att signa upp för alla roliga sporter. Vilket man snart inser att man aldrig kommer att ha tid med. Detta året vill jag signa upp för ultimate frisbee (som jag och Vanessa gick på igår), beachvolley (som jag ska på om en halvtimma) och boxning (som jag ska på om två timmar). Utöver det vore inte kajak heller fel. Ni fattar.
'
Så nu sitter jag här i valet och kvalet om jag ska dumpa gymkortet ett litet tag och socialisera mig i lagsport. Mina housemates håller på att sätta upp ett litet gym i garaget ändå. Så kanske klarar jag mig med det och så kan jag lägga tiden och pengarna på kanske åtminstone två av ovanstående.
'
Suck. 
Mer tid. Mer pengar. Mindre stress. Det vore nåt det!

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-02-25 21:44:59

Stress går väl an, men akta dig för mistress!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emmie

Flying high but staying grounded. Travelling, adventures, exploring and adrenaline is my life. I write about places most people want to visit but never do; and about my triathlon lifestyle. I live after: The distance between your dreams and reality is called action.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela