stlucia.blogg.se

I started this blog when I first went on an exchange to Brisbane, Australia. During that experience, I discovered my love for culture, travelling and adventures. This blog has followed me since and been my forum for pictures and stories from Tanzania, South Africa, Ireland, Fiji, Malaysia, Singapore, Europe etc.

UNI START

Publicerad 2010-02-28 22:46:05 i Allmänt,

Go vänner. Det blev cricket under lördagen men jag måste erkänna att det kan ha varit världens tristaste sport att titta på. Särskilt för mig som inte förstod reglerna förrän i slutet. Eller. Jag vet inte om jag kan påstå mig förstå dem nu heller...
Anyway...
Surfing skulle vi åkt på igår, men stranden var avstängd och tävlingen inställd då det vart tsunamivarningar längs med kusten. Som tur var klarade vi oss utan tsunami och jag vart sjuk. Så det blev recovering hemma i tv soffan med grannar, apelsiner och film.
'
Idag är den måndag. Uni börjar. Sommarlovet är över. Jag börjar dock inte förrän i mogon då jag kommer ha måndagar och torsdagar off. Tur för mig så jag kan jobba på att bli frisk en dag till!
'
Ja. 
Det var väl det. Nu ska jag knipa duschen innan någon av mina 6 housemates hinner före!

CRICKET VS SURFERS

Publicerad 2010-02-27 00:02:03 i Allmänt,

Sitter här i valet och kvalet om jag ska bege mig till Coolangatta (Gold Coast) och titta på surfers tävlingarna som pågår hela helgen, eftersom att mina kompisar sk bila ner idag. Eller om jag ska heja på min kompis som råkar vara en av Australiens främsta cricket spelare och tävlar på campus idag. Antingen så händer inget. Eller så händer allt. Suck...

NEJ NUU!

Publicerad 2010-02-25 12:54:26 i Allmänt,

Australien har fått mig att öppna ögonen för klimatfrågan. Detta eftersom att många av mina vänner här pluggar miljö etc och har gjort mig mycket mer medveten om vad som händer i miljön, med global uppvärmning och så vidare. Och vad ser jag när jag, utmattad efter 2h volleyboll och 1.5h boxing, går in på Aftonbladets hemsida.
'
Professor Wibjörn Karlén påstår att det bara är en myt att vi behöver minska på koldioxidutsläppen! Vem 17 är gubben!? Finns det inte bevis nog att vi kanske borde minska? OCH. Sedan röstar jag JA i frågan om jag tror att vi måste minska, men ser att bara 50% av svenska befolkningen håller med mig.
'
Jag har läst massor av studier om hur koldioxidutsäppen faktiskt höjer temperaturen, förstör korallreven och djurlivet där i. Vilket i sin tur innebär försurning, blekning av korallerna, minskad turism i områden med korallrev (vilket får andra följder för beroende länder), ändrat ekosystem etc etc. Listan kan göras lång! Vem är gubben? Är detta nån diskussion som jag missat helt!?
'
Jag är upprörd.
Minska minska minska och tro för all del inte på den på herr professor som måste ha glidit in i professor teamet på ett bananskal eller betalat sig in.
SKÄRPNING!
'
'
Fick in i ovanstående paragraf hur duktigt jag tränat idag *stolt*. Boxningen var sjukt kul, grym träning! Men jag jag ska ge boxing for fitness och kickboxning en chans innan jag fattar några revolutionerande beslut.
Godnatt! (snart)

TEAM SPORTIA

Publicerad 2010-02-25 07:43:47 i Allmänt,

Igår var det Market Day. Det betyder att man går runt och är social i början av terminen, samlar på sig gratispennor, gratis popcorn, ginger beer och socialiserar sig med alla nya, vilsna studenter. Känns konstigt att jag var den nya vilsna studenten för bara 7 månader sedan. Tiden går så fort. För fort! Jag vill aldrig åka hem!!
'
Hmm. Hur som helst. Market day innebär också att man blir full av inspiration att signa upp för alla roliga sporter. Vilket man snart inser att man aldrig kommer att ha tid med. Detta året vill jag signa upp för ultimate frisbee (som jag och Vanessa gick på igår), beachvolley (som jag ska på om en halvtimma) och boxning (som jag ska på om två timmar). Utöver det vore inte kajak heller fel. Ni fattar.
'
Så nu sitter jag här i valet och kvalet om jag ska dumpa gymkortet ett litet tag och socialisera mig i lagsport. Mina housemates håller på att sätta upp ett litet gym i garaget ändå. Så kanske klarar jag mig med det och så kan jag lägga tiden och pengarna på kanske åtminstone två av ovanstående.
'
Suck. 
Mer tid. Mer pengar. Mindre stress. Det vore nåt det!

I'M IN LOVE

Publicerad 2010-02-22 23:41:20 i Allmänt,

Mmmmmmmmm.....
Kan inte sluta äta denna underbara gåva från himmelriket! 
Se på den bara! Går inte att beskriva i ord hur fruktansvärt god den här yoghurten är. Det är liksom som glass. Fast 1000000 gånger bättre! OCH, den innehåller inga tillsatser, socker eller någonting eftersom att det är "set in the pot".
'
Dessvärre är den dyr. Men jag tänkte. Att eftersom min hyra nu i princip är hälften mot förra året så kan jag få köpa 2 i veckan i allafall =)
'
Jag tror sannerligen att jag kommer emigrera hit. Kan inte leva utan min yoggi!

LIVET ÄR EN FEST

Publicerad 2010-02-22 00:29:38 i Allmänt,

Jag säger då det. Lördagens BBQ var C R A Z Y. Sådant som bara händer på film...
Grannhusen består mestadels av killar, så jag, Vanessa och Tania var de enda tjejerna där. Killarna tyckte att fler tjejer behövdes och jag ville minnas att jag hörde röster från min huskamrats rum. Vanessa och jag går in där och hittar tre random tjejer som förfestar (tydligen vänner till min housemate som var på festival med 7 andra vänner). Vi bjöd in dem till festen och då vi hoppas över staketet till Vanessas hus kommer 15 andra tjejer spatserande på gatan. Ned och Igor ropar hej vilt att det är fest i huset och tjejerna stormar in. Helt plötsligt är vi 40 istället för 20.
Ljudvolymen är ganska hög så jag hoppas över staketet för att få lite ro i mitt eget hus några minuter. Men då har Nathan och hans 7 vänner kommit tillbaka från konserten och startat en egen fest. Festerna slås snart ihop och när jag vaknar upp morgonen därpå ligger det folk och sover överallt på golv, soffor, madrasser, kuddar.
'
Det är så en fest i Aussieland går till. Som på film.

KANGAROO

Publicerad 2010-02-20 06:15:26 i Allmänt,

Tycker det har börjat bli lite dåligt med bilder här. Jag tar givetvis på mig ansvaret för detta och lovar att bättra mig. Idag har jag och Vanessa handlat frukt och grönsaker på West end Market så att vi kan inleda vårt nya och nyttiga liv efter allt resande och dålig mat. Nu är det sallad, tofu, kyckling och tonfisk som gäller och absolut inget mer godis ätande i bilen. Vanessa är nämligen besatt av bagerier och hade dåligt inflytande på mig och Teresa så nu är det alltså dags att vända på steken!
'
Har just kommit hem från en shopping tur i Indooroopily. Efter förlust av 3 bikinitrosor var det dags att köpa ett par nya - igen. Samt mina älskade jeansshorts föll i bitar under resans gång och nu har min garderob fått ett par nya. Så jag är nöjd. Det fick bli min födelsedags present till mig själv helt enkelt.
'
Kvällen kommer att spenderas i grannhuset *älskar att bo har* som har ställt till med BBQ - igen. Kan aldrig bli for mkt BBQ i AU.

KURSVAL

Publicerad 2010-02-19 00:02:09 i Allmänt,

Födelsedagen är avklarad. Jag är nu ett år äldre och John påstod sig se gråa hårstrån, vilket resterande personer kunde konstatera var lögn. Hur som helst. Födelsedagen firades med de vänner som hunnit återvända samt grannhusen. Alla sjöng happy birthday och rockade loss på dansgolvet på Regatta (äk Regratta) till klockan 5 på morgonen. Dagen efter blev inte mkt gjort.
Hur som helst. Idag har jag varit produktiv och valt kurser färdigt till nästa termin. Måste dock välja bort en men vet inte vilken. Vad jag har valt är:
  • Reproductive & Child Health (postgrad course, extern)
  • Influencing Health Behaviour (undergrad, intern)
  • Human bodies, culture and society (undergrad, intern)
  • Global Population issues (undergrad, intern)
  • eHealthcare (undergrad, extern)
Anledningen till att alla kurser är undergrad (utom en) är att jag egentligen bara får läsa undergrad här. Men den översta kursen verkade sååå himla intressant att jag efter två veckors intensivt stalkande av professorn fick tillåtelse att gå den =) Man får aldrig ge sig!
Nu måste jag dock välja bort en. Tror det står mellan nummer 2 och 5. Jag föredrar att ha lektioner än att plugga online, men nummer 2 går på fredagar och då vill jag ju va ledig såklart! Båda verkar intressanta. Så vi får se helt enkelt! Kommer nog att gå på båda första veckan och välja då jag fått lite mer kött på bena. oho, på tal om kött på bena. Nu ska jag pallra mig iväg till gymet och bygga muskler! *lycka*

HIPP HIPP HURRA

Publicerad 2010-02-17 10:21:49 i Allmänt,

Wohoo!
Ems älskar Boost Juice och fyller man år då får man en gratis. Och idag fyller jag år, hihi! Så jag har just förtärt en gratis mango drink för att fira mig själv.
Bättre blir det inte!
Eller kanske. För nu ska hela hushållet och de vänner som redan återvänt kalasa på chokladbollar och sprit!

MY HOUSE

Publicerad 2010-02-17 04:15:46 i Allmänt,

Nu kommer det jag lovat er alla. Bilder på nya huset:
Såhär ser det ut.
Adress
6 Twelfth avenue
4067 St Lucia
För alla som vill skicka paket med svenska överaskningar till lilla moi =) 
(skämtosido)
Kommer först in i tv-rummet där vi för tillfället spenderar tid med att kolla på när svenskarna kammar guld. Eller faktiskt, det enda jag har sett av Sverige i OS hittills är ett åk av en svensk som körde i backen... Och de visade det ENBART for fallet, det var typ gårdagens åk... Menmen, Aussie som inte har ett enda guld i winter olympics ska väl inte va så kaxiga va?!
Kitchen. (För alla som är uppmärksamma, vi har ett pingpong bord istället för ett köksbord). Nånting måste man ju göra av stora ytor. Tur man har en balkong man kan äta på =) Men mestadels går vi in till grannarna och äter vid deras gigantiska bord.
Oho, vi närmar oss mitt rum, dörren är öppen!
Here it is! Vad bilden inte visar är hur fruktansvärt obekväm min säng är. Men jag jobbar på att hitta en bättre madrass!
Garderoberna saknar dörrar och en gardin är rosa och en är sverige-randig, men heeey, kolla utsikten OCH balkongen!
Uni ligger ganska exakt på andra sidan fältet.
Så det var det. Där bor jag nu. Börjar känna mig ganska hemma.
Delar huset för tillfället med:
  • Dave: Aussie guy, pluggar och jobbar
  • Nathan: Aussie guy, sabbatsår från uni, jobbar
  • Chris: Aussie guy, simlärare, flyttar ut idag efter att ha sovit på soffan i några veckor
  • Jovanna: Brasiliansk tjej, pluggar engelska på uni
  • Sandra: Tysk tjej, short term, pluggar engelska på uni, flyttar ut i Mars
  • ???: Asiat, varit försvunnen i en månad, ingen vet vart han är men förmodligen i Asien.
Så ser det ut för tillfället. Tycker om alla housemates och sover gott så länge jag riktar fläktet mot ansiktet!

SKRUBBA DAG

Publicerad 2010-02-16 11:54:47 i Allmänt,

Idag har jag haft en sådan där fixar dag igen. Ganska lik gårdagen. Flytta saker, städa, hämta upp en cykel som jag köpte istallet för Joe's som inte fungerade så bra. Inte för att detta är en supercykel men man måste åtminstone inte hoppa av var 5e meter och sätta fast kedjan igen. Och för $5 kan man ju inte förvänta sig en supercykel. MEN. Ett bra köp. Jag är nöjd!
Hjälpte även min kompis Ross att stada ur hela hans hus (eftersom att han med flyttar) som tack för att jag får ha hans stol, byrå, fläkt och stereo så hans nya rum var möblerat. Och wow. Levnadsstandarden i Australien är låg i jämförelse med Sverige. Man ser inte hur skitigt och trasigt allt är. Förran man flyttstadar. Jösses, jag tror ingen någonsin torkat av listerna i det huset exempelvis. Det tog sin tid, men det var det vart!
Idag har jag (äntligen) kommit ivag till coles (supermarket) för att starta upp ett nytt hushåll. Igen. Så istället för att ata weetbix till frukost, luncg och middag som jag gjort de senaste dagarna har jag ätit kycklingsallad och min skafferihylla är praktiskt taget full. I'm happy.
Skulle ta kort åt er idag, men vädret har vart så kasst så jag tyckte inte utsikten gjorde sig till rätta. I morgon kommer det. Om solen skiner och det får vi väl hoppas att den gör!

NOT HOMELESS ANYMORE

Publicerad 2010-02-14 10:53:26 i Allmänt,

Ah vad glad jag blev för alla kommentarer nu, Och om hela farmors pensionärsskara ar intresserad så kan jag ju inte sluta skriva såklart!
Ligger i mitt nya rum nu. Nathan ringde när jag var på IKEA med Ross för att köpa diverse nödvandigheter, exempelvis en riktig konservöppnare (vilket de inte hade men ändå). Istället köpte jag lingonsylt, knäckebröd, en spegel och ett täcke. Hursom helst, Nathan ringde och sa att jag kunde flytta in. Så nu, ca 5h senare ar jag så gott som inflyttad =)
Hade tur med, för jag fick husets näst bästa rum (skulle egentligen fått det sämsta eftersom att folk vanligtvis uppgraderar sig då någon i bättre position flyttar ut) men de var helt enkelt för lata. Så Nu har jag balkong och utsikt över fotbollsplanen, insynsskyddat. Ganska nöjd!
Kommer ta foton när jag kommit lite mer i ordning, just nu ar det mest grejer överallt, men vad gör väl det.
JAG AR INTE HEMLÖS ANYMORE, wooohoo!
Oh, happy valentine till alla nara och kara!

THE END

Publicerad 2010-02-12 23:20:49 i Allmänt,

Ni gjorde ett okej jobb dar hemma sa idag förtjanar ni Melbourne
Melbournes beach i St Kilda. Fordelen ar att det ar nara stan. Nackdelen ar att det inte ser ut som en Queenslander beach.
Dagen da vi hade raggat upp tre personer fran vart hostel och hyrde den minsta och billigaste tva dorrars bil vi kunde hitta och begav oss ut for att utforska en av varldens (om inte top 1) vackraste vagar.
Har ar min grupp bestaende av sverige, tyskland, tyskland, england, tyskland. (Man kan resa runt hela aussie utan att saga ett ord pa engelska (om man kan tyska))
Twelwe apostles
London Bridge som rasade for nagra ar sedan samtidigt som massor av turister stod pa den hihi
Ok, det var allt Melbourne hade att erbjuda. Sa jag ger er the outback med sa vi far detta overstokat nangang!
Ohoooo, fatta hur nojd jag ar med denna bilden!! Kl 04.00 i vantan pa soluppgang.
Sen kom solen...
VILDA KAMELER! Hihiiiii, for ovrigt sa sag vi axa vildhastar och en sot liten koala...
fina farger...
Teresa och jag pa kings kanyon efter 3h vandring tidigt pa morgonen
Fran det beromda filmklippet fran filmen jag inte kommer ihag namnet pa.
Rod rod sand och champange, i vantan pa solnedgang over Ayers rock
Olgas rock
Hihiii
Sa det var outbacken. Har inte manga bilder fran Adelaide sa jag kastar upp dem med faktiskt.
City of churches.... Kyrkor overallt!
Basta sattet att se Adelaide, pa min CS hosts vespa
Mamma, pappa, kan jag faaaaaaaaa????
Sjuuuuukt sot hund min CS kompisar hade. Kommer inte ihag vad rasen heter men de masta fa ansiktslyft for att kunna se haha!
Jag tror vi satter punkt for min resa dar. Battre an sa blir det inte och battre kunde det inte bli!

SYDNEY

Publicerad 2010-02-12 05:23:15 i Allmänt,

Tycker ni alla var dåliga på att kommentera bilderna, trodde nastan jag skulle bli mailbombad efter det, men bara en ynka kommentar fran min trogne lasare Pege rullade in. Skärpning folk, annars kanske jag slutar skriva!! ;)

Jag ger er en ny chans, för har kommer Sydney bilderna:
Blue Mountains nationalpark stod först på listan av saker att göra...
Jag tillsammans med de tre systrarna som gick vilse i Blue Mountins (precis som vi) men så länge att de blev förstenade. Tur att inte det hande oss!
Utgång i Brisbane. Samma kväll som vi tappade bort Teresa, teresas klänning och leggings samt min allergishock. Lyckligtvis fann vi Teresa senare under kvällen och min allergi botade sig själv samma natt.
Harbour Bridge
Jag utanför kända...... vaddå?!
Så ser Sydney ut, höghus höghus höghus!
Woohoo, biggest flipflop ever! Dags för havaiannas challenge.
1200 flops på stranden, lite tajt blir det allt!
Sådar, det var väl vad Sydney hade att erbjuda.
Nu ska jag cykla på min nyinhandlade cykel som jag köpte av Joe för 10AUD (ca 65kronor) och skruva åt bromsarna och sedan till polisstationen så Joe kan betala sina 100AUD (ca 650kronor) som det kostade honom att cykla utan hjälm!
Själv ska jag ha min lila cykelhjälm på mig som ingick i priset för cyklen. Ganska hyfs deal?!
Melbourne kommer när era kommentarer börjar trilla in =D

BILDBEVIS

Publicerad 2010-02-09 11:35:44 i Allmänt,

Nu sa. Historien har ni redan hört så här kommer bildbevisen!
Akaroa - Teresa och jag efter att ha simmat med sotrnosarna.
Varan foljeslagare och van - little miss sunshine
Gott gott i gott gott
Akaroa - Varldens mest sallsynta mini delfin
Christchurch - Botaniska tradgarden
Lake Tekapo - vacker kyrka
Lake Tekapo - blåare vatten far man leta efter
On a top of a mountain... Kallt som 17!
Sa som vagarna ser ut i NZ.
narmare en riktig kiwi än sahar kom vi aldrig...
Och nu till de scary things: ADRENALIN KICK 1
ADRENALINKICK NR 2 - Skydive över queenstown
Vanessa i blomsterängen!
Vandrar på franz joseph glaciar, ratt utrustning kravs!
Vanessa och Teresa syns knappt, ibland var det tajt!
Check check check, vi har inget av det, men varför inte testa anda, ar ju bara en mil uppatlut och i dimma!
Made it! Knäpp ett foto och gå hem igen!
badar i heta källor i Rotorua, riktigt skönt da det ar sa kallt utomhus!
Ganska coolt stalle
Ganska grön sjö...
Pa vag in till grottorna i Waitomo for att titta pa lysmaskar
Denna resan avslutades i Queenstown.
Som vanligt, tusentals foton som saknas så kolla fb. Hinner inte ladda upp resten av resan sa ni far NZ denna gången och resten i kommande dagarna.

BRISBANE - Sammanfattningen

Publicerad 2010-02-08 01:31:34 i Allmänt,

Kara dagbok...

Ems har atervant hem "hem" (ja det kanns som hem bortsett fran att jag inte har ett hem). Hursom helst, jag har atervant till Brisbane. Flygfarden var horrible! Steg upp klockan 4 pa morgonen for att flyga hem fran min underbara vistelse i Adelaide. Flygresan gick bra sanar som till landning. Osregn och ovader, luftgropar (kandes som bungy i magen) under ca 40 minuters tid. Barn som grater, folk ar aksjuka och spyr overallt. Luktar illa OCH vi kan inte landa forran pa tredje forsoket. Folk jublar. Vi blir tillsagda att vi nog ar det forsta och enda planet att landa dar den dagen. Ca 4cm vatten pa landningsbanan.

Valkommen hem.

Min resa har varit HELT FANTASTISK och jag kan inte vanta med att ladda upp bilder. Bor for tillfallet hos en kompis utan internet sa ni far halla er i skinnet i nagra dagar till!

Summera resan kan man gora pa manga satt, sa nagra exempel pa vad vi gjorde:

Vad vi gjorde: Simma med delfiner, hoppa bungy, hoppa fallskarm, waitomo grottorna, besteg Franz Joseph glaciar, hika i blue mountains, slog varldsrekord i connectade flips, korde great ocean road, satte vara fotter i mitten av detta gigantiska land, halsade pa abourginerna i Uluru, festade och mkt mkt mer.

Vad vi inte gjorde: tranade pa gym, larde oss ett nyss sprak

Hiking: Totalt ca 40 timmar

Bilkorning: ca 6000 km

Hur vi overlevde
: Pa pasta och tonfisk / baked beans och ris, en lyxig dag tsm med morotter och lok, toast med peanutbutter, havregrynsgrot med sylt och en lyxig dag med mjolk. Det ar sa man ater for mindre an 5dollar per dag! PLUS det som forgyllde resan mest - couchsurfing (=bo gratis hemma pa folks soffa och lara kanna massor av locals)

Vad vi tappade bort: Teresas kamera, Ts klanning och tights, mitt internationella korkort, min bikini, Vanessas adapter.

Vad vi hittade igen: Ts kamera aterfanns pa ett hostel 2.5h bakot i planeringen.

Vad var highlightesen: Bungy, Havaiannas challenge, blue mt och min couchsurfer i Adelaide.

Vad var fallgroparna: Simma med delfinerna (klart INTE vart pengarna), hostelet i Alice springs med alla bedbugs!

Hur beskriver vi resan med ett ord: Pa Aussie - AAAWEEESOME, pa svenska - FANTASTISK

BESLUTSANGEST

Publicerad 2010-02-05 05:30:22 i Allmänt,


Adelaide ar en jattemysig stad. Liten och sot och full av gamla byggnader. Nu har jag dock vandrat runt och tittat pa gamla hus sa lange att jag lyckats fa blasor under fotterna och jag behover lite hjalp har...

Har tre alternativ till hus, inte sa att jag kan valja och vraka, de maste ju valja mig axa, men som jag vill ha af.

1: Andra anden av samma gata, ca 20 min promenad fran uni. Dela med en komis (aussie guy) som ar gryym men skulle kunna bli for mkt i langden plus en aussieguy fran melbourne som jag inte vet vem det ar. Hyra 140pw. Lagenhet. Ganska taskigt lage. Ej moblerat. Inflyttning i morgon.


2: Granne med Vanessa i stort hus delat med 6 andra som jag inte vet vilka det ar eftersom att fyra rum kommer bli lediga. Hyra 149pw. Hus. Grymt lage, ca 5 min promenad till uni. Fullt moblerat. Inflyttning 9e mars (lite illa tajming).


3: Ca 5 min fran campus i Hawken Village delat med 3 (en aussie tjej och tva okanda da tre rum ar lediga). Hyra 135 el 165 beroende pa rum. Kan hyras moblerat. Inflyttning 22 februari.


Hjalp mig att resonera sunt har nu for jag har legat vaken i en vecka och tankt pa detta. Vill nog helst ha hus 2 men 9 mars ar lite val sent!

Och, i borjan av nasta vecka kommer bilderna, men har ar ett litet smakprov pa havaianas challenge som jag beratta om, Australia day.

OUT IN THE OUTBACK - AGAIN

Publicerad 2010-02-03 10:12:34 i Allmänt,

38 grader i skuggan. Minst 10 flugor som surrar runt ansiktet. Valkommen till the outback! Vi har redan kommit tillbaka fran varan tour till Ayers rock. Ganska otrolig upplevelse rots att vi inte kunda klattra upp pa the rock pga att det var for hett. Antagligen fel tidpunkt att bege sig till Uluru I Australiens hogsommar, men anda. Sova under bar himmel kunde man af gora utan att frysa.

 

Vi steg upp klockan 4 dag ett for att kolla pa soluppgangen och klockan 5 dag tva for att det ar for sent att paborja en hike efter 7 eftersom att det latt kann ga uppemot 50 grader i solen. Kann knappt vanta med att via er bilderna, det ar saa vackert!

 

Hostelet vi tvingas bo pa i natterna tva nu suger dock. Var och varannan gast har bed bugs i sangen vilket receptionisterna vagrar att erkanna. Det fria frukosten bestar av vitt toast och apelsinmarmelad. Deta r dyrt, varmt och ofrasht. Bara en natt till att stau t da. I morgon flyger Teresa hem till Tyskland efter ett snabbt stopp i Kina (kommer sakna) och jag flyger till Adelaide i tre dagar innan jag aker hem till Brissie igen.

 

Kommer komma tillbaka i rusningsjakten pa nytt hus. Illa tajamt av mig da alla nya internationella slass om de lediga rummen. Kommer bli en tuff kamp! Onskar nastan att jag skippade Adeleide sa jag kann knipa de basta rummet ist!

 

Men men, nu ar det som det ar!

Om

Min profilbild

Emmie

Flying high but staying grounded. Travelling, adventures, exploring and adrenaline is my life. I write about places most people want to visit but never do; and about my triathlon lifestyle. I live after: The distance between your dreams and reality is called action.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela