stlucia.blogg.se

I started this blog when I first went on an exchange to Brisbane, Australia. During that experience, I discovered my love for culture, travelling and adventures. This blog has followed me since and been my forum for pictures and stories from Tanzania, South Africa, Ireland, Fiji, Malaysia, Singapore, Europe etc.

NATTLIGT DOPP

Publicerad 2009-10-18 01:09:28 i Allmänt,


Den här helgen har jag haft fritt hus, en ganska ovanlig tillfällighet. Har faktiskt aldrgi hänt innan. Så vi bestämde oss helt enkelt i sista sekund för att ordna en liten BBQ, då jag har en BBQ på balkongen. Det var mycket trevligt. Och klockan 22.00 fick vi den brilianta iden att åka till Southbank och bada.
Southbank är en manmade beach i centrala Brisbane. Tror att folket här en gång i tiden var lite deprimerade över att ha 1-2h till playan, så de bestämde sig helt enkelt för att bygga en strand inne i stan, till vilken vi alltså åkte igår kväll för att bada. Ganska häftig upplevelse att ta ett dopp i en beckmörkt Brizzie när stan är upplyst av alla skyskrapor!

Nu ska jag i denna arla morgon bege mig till andra sidan av stan för att införskaffa en halloweenutstyrsel för kommande halloweenparty!

(Och tack för alla förslag till svensk middag, blir nog lite av varje med en svslutande svenk jordgubbstårta!)

Kommentarer

Postat av: Bitte

Publicerad 2009-10-20 09:19:20

Å vad mysigt att bada i mörker,med bara lysen från skraporna!Du verkar ha så trevligt där,man ser igenom texten att du stortrivs!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emmie

Flying high but staying grounded. Travelling, adventures, exploring and adrenaline is my life. I write about places most people want to visit but never do; and about my triathlon lifestyle. I live after: The distance between your dreams and reality is called action.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela