stlucia.blogg.se

I started this blog when I first went on an exchange to Brisbane, Australia. During that experience, I discovered my love for culture, travelling and adventures. This blog has followed me since and been my forum for pictures and stories from Tanzania, South Africa, Ireland, Fiji, Malaysia, Singapore, Europe etc.

KUALA TERENGGANU

Publicerad 2010-08-27 14:15:38 i Allmänt,

Har just anlänt till Kuala Terangganu. Trodde för ett ögonblick att det var omöjligt. Malaysianer är inte alls vänliga och hjälpsamma. De är pest! Men efter mycket om och men lyckades vi ta oss med en halvtrasig minivan som förmodligen kommer gå sönder kommande timmar eftersom att den inte gjorde det under våran trip från Kuala Besut Toll KT.
'
Hur som helst. Vi lever efter att ha lämnat Perhentian Island, ägs av Malaysiska Maffian (tydligen!?) där alkohol och bikini är förbjudet (tydligen!?).
'
Skickade in min visumansökan i morse. Dyr historia eftersom att internet på våran ö la av i morse och jag var tvungen att trekka genom ön för att ta mig till en annan strand. Typiskt. But such is life. Lämnat ölivet bakom oss. Solbrända och utvilade. Nu är det natt marknad i KT som står på schemat.
'
Tack förresten för värdefulla tips, hade verkligen velat göra highlands men kommer inte finnas tid till det. Ger mig dock en anledning att komma tillbaka senare i livet!

Kommentarer

Postat av: Micke

Publicerad 2010-09-01 12:00:37

På Malaysias östkust är det mycket muslimer och där kan de vara lite reserverade mot just bikini och alkohol och sånt. Annorlunda på västkusten, men där är å andra sidan mer exploaterat. /M

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emmie

Flying high but staying grounded. Travelling, adventures, exploring and adrenaline is my life. I write about places most people want to visit but never do; and about my triathlon lifestyle. I live after: The distance between your dreams and reality is called action.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela