stlucia.blogg.se

I started this blog when I first went on an exchange to Brisbane, Australia. During that experience, I discovered my love for culture, travelling and adventures. This blog has followed me since and been my forum for pictures and stories from Tanzania, South Africa, Ireland, Fiji, Malaysia, Singapore, Europe etc.

STRADBROOKE NATIONAL PARK

Publicerad 2010-11-21 23:42:37 i Allmänt,

Söndag morgon. Klockan ringer 07.00 och det ösregnar ute. Jag, Maria, Soph och Karsten bestämmer oss för att fortsätta sova och inte hika. Men två timmar senare sätter suget in och regnet avtar i styrka. En kopp kaffe och jalna-frukost senare sitter vi alla i bilen med destination Springbrooke national park i sikte.
Springbrooke natural bridge. På nätterna, om man hade åkt dit då är hela platsen upplyst av lysmakskar. Som om det inte redan är alldeles fantastiskt vackert!
Hiking i regnskogen. Alltid lika vackert.
Alltid lika intressanta träd.
Soph stannade bilen så lilla Em kunda hoppa ut och klappa hästarna vid vägkanten.
Wildlife. Varje gång jag ser en  wallabie är lyckan gjord!
Kan aldrig sluta förundras över vattenfall.
Vattenfall som går rakt ut i bergen=)
På hemväg. Vantligtvis är det Karsten som har bilder av oss sovandes i bilen. Men denna gången är det han. Som dessutom har en klubba i munnen! HA!
Höll åxå påp att bli biten av en orm. En brun liten bäbis (ev en brownsnake men förhoppningsvis inte eftersom att det är världens giftigaste orm). Brun var den af! Vandrade på som vanligt. Tittar ner mellan mina fötter och en ser ett ormhuvud som ställer sig på högvakt.
Springer runt som ett yrt höns och skriker "snake snake snake snake snake"
Kul för de andra. Lever gör vi alla.
Sista veckan på lab.
Mkt att styra med.

Kommentarer

Postat av: P

Publicerad 2010-11-22 07:16:32

Kan tänka mig vad ormen skrek "people, people, people, people". Säkert lika lycklig som ni att ha överlevt helgen.

Postat av: Pege

Publicerad 2010-11-22 21:18:40

Gud i himmelen. Är man sååå nära en giftig orm kan man börja prata med kluven tunga. Ta det lugnt. Lägg en gummisnodd runt tungan nåra dar så ordnar det sig.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emmie

Flying high but staying grounded. Travelling, adventures, exploring and adrenaline is my life. I write about places most people want to visit but never do; and about my triathlon lifestyle. I live after: The distance between your dreams and reality is called action.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela