stlucia.blogg.se

I started this blog when I first went on an exchange to Brisbane, Australia. During that experience, I discovered my love for culture, travelling and adventures. This blog has followed me since and been my forum for pictures and stories from Tanzania, South Africa, Ireland, Fiji, Malaysia, Singapore, Europe etc.

NIMBIN AND BYRON BAY

Publicerad 2010-10-25 00:07:56 i Allmänt,

Har man vart på utflykt igen. Soph jag och Mike styrde äventyret tillbaka till Nimbin och Byron Bay denna weekend. Ganska spontant. Precis som vädret. Och utan mycket planering stuvade vi ner varsin sovsäck och bikini i bilen och begav oss 3 timmar söderut.
Picnic på vägen. Ett måste under långa roadtrips!
Nimbin, för de som inte vet är Australia's hippie town. Det är som att resa tillbaka till 60-talet. Skulle jag kunna tänka mig.
Museum gick vi på med...
Ja. Dessa bilder ska väl vara tillräckligt för att beskriva Nimbin. Dessvärre vart vi väldigt försenade tack vare att Mike som är sämst på att hålla tider.
'
Hur som helst. Efter Nimbin (sis, försökte hitta en gul mössa till dig men de hade inte kvar dem!=( ) hoppade vi in i bilen igen och styrde kosan mot Byron Bay och beach liv. Slog oss ner på playan och.......och......Ja. Vi hade ju som sagt inte planerat speciellt mkt. Men klockan var redan 22 NSW-tid och hur kul är det att slå upp tältet på en camping ruta. Och hur olagligt är det att slå upp tältet på stranden? (väldigt). Vi spekulerade i detta någon minut och kom fram till det gemensamma beslutet att det minsann inte kan vara olagligt att rulla ut en sovsäck på beachen af. Folk sover ju jämt när de är på stranden. Spelar väl ingen roll om det är dag eller natt!
Så denna strand-utsikt vaknade vi upp till tidigt på söndag morgon efter att ha sovit som puppor i våra sov säckar. Kan man ju inte klaga på!
Bara kasta av sig kläderna och börja jobba!
På brännan...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emmie

Flying high but staying grounded. Travelling, adventures, exploring and adrenaline is my life. I write about places most people want to visit but never do; and about my triathlon lifestyle. I live after: The distance between your dreams and reality is called action.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela